Festina férfi karóra

A Festina férfi karóra markáns és ellenállhatatlan

Festina férfi karóra
Festina férfi karóra

Erő, elegancia és hűvös sárm. E tulajdonságok mind a Festina férfi karóra sajátjai. A Festina férfi karórában Barcelona fülledt szenvedélyességének és Svájc távolságtartó udvariasságának kettőssége kötött házasságot, így hozva létre egy olyan egyedi kombinációt, amely ritkaság számba megy az ékszer piacon.

A márka az 1900-as évek elején látta meg a napvilágot Svájcban, és 80 évig itt is volt a székhelye, amíg egy spanyol úriember fel nem vásárolta a céget, áttévén a központot a már említett városba, Barcelonába. A svájci órákról manapság már mindenkinek a pontosság és a hibátlan működés jut az eszébe, így nem is lepődhetünk meg azon, hogy a precizitásban a Festina is élen jár.

Spanyolországból pedig megkapta mindazt a tüzet, elsöprő erőt és szenvedélyt, amely kiemeli a hagyományos társai közül. A Festina férfi karóra tökéletes választás lehet annak az úriembernek, aki a komoly külsővel leplezi a benne dúló vad erőt, aki domináns szerepet tölt be a kapcsolataiban, és aki tudja, hogyan kapja azt meg az élettől, amire vágyik.