Tényleg olyan egyszerűek a zuhatag játékok?

Szerintünk nem mivel ezek csak egyszerűnek tűnnek, ezek nagy kézügyességet és odafigyelést igényelnek, mivel sorba kell rendezni a lefelé zuhanó elemeket és nem szabad hagyni, hogy összegyűljenek egy kupacban, nagyon leegyszerűsítve ezek volnának a játékszabályaink. De vegyük példának a tetriszt, hogy jobban megértse ezeknek a játékoknak a szerkezetét.

Mai napig az egyik legnépszerűbb a zuhatag játékok közül a tetrisz. A tetriszben különböző formák jönnek lefelé és úgy kell egymás mellé passzin tani, hogy egybe illeszkedjenek, és ne legyen rés közöttük, mivel ha például egy rés keletkezik, az már csökkenti a különbséget a fenti részhez. Itt az a lényeg, hogy nem szabad hagyni, hogy felérjen az egymásra települt elemek és ne legyen hely a többi lejövő elemnek, mert abban az esetben vége a játéknak. Ezek a játékok fejlesztik gyermeke logikáját is, ami a felnőtt életben nagy hasznára lesz. Klikkeljen bizalommal a zuhatagjatekok.org internetes oldalra és itt választhat a következő játékok közt:színezd be a négyzetet kalandjáték, kémiai játék, óceáni zuhatag és még sorolhatnánk. Bemutatjuk a legtöbbet játszott játékunkat, a kalandjátékot itt a következőket kell tenni, ráklikkelni a tárgyra, a figurára és ki kell jelölni azt az utat, amelyen legalább két hasonló figurával érintkezik, ne habozzon, vegyen részt ebben a nagy kalandban és fejlessze logikáját nem utolsó sorban, ehhez ez a kalandjáték a legmegfelelőbb eszköz legyen ön akárhány éves is. Erre a remek oldalra klikkleve biztosan talál olyan játékot, amely le tudja kötni figyelmét és kikapcsolja majd.

 

Végszóként annyit szeretnénk mondani, hogy szerintünk nem is olyan, egyszerűek ezek a játékok mint amilyennek gondolná első ránézésre az ember, és ezek mind teljes verziósak nem demók, nem kell attól tartania, hogy mikor a legjobban belejön a játékba önnek ki kell lépni belőle.

 

http://zuhatagjatekok.org/