Xiaomi Note 4 remek ár-érték aránnyal

Kiváló okostelefonok
Kiváló okostelefonok

Mindig nagy a felhajtás, amikor megjelenik egy úgy iPhone vagy Samsung mobil. Azonban manapság már nem annyira szembetűnőek az újítások, mint néhány évvel ezelőtt. Kicsivel nagyobb képernyő, valamivel erősebb hardver, eggyel több kamera és általában ennyi, amit az átlag felhasználó észrevesz a jóval magasabb áron kívül. A Xiaomi Note 4 nem kapott ekkora figyelmet, amikor megjelent, mégis nagyon elterjedt lett még hazánkban is ez a kis kínai csoda.

Pedig valaha még mindenki fújt az ázsiai telefonokra. Manapság is rengeteg a silány modell, viszont a Xiaomi Note 4 nagyon szépen teljesít, a remek tervezésének köszönhetően. A kínai mérnökök nagyon jó munkát végeztek az Androiddal, mert egyszerű és letisztult felületet kapunk, amit élmény használni.

A kamera minősége és funkciói mindig sokat nyomnak a latba egy telefon kiválasztásakor. Ezen a téren is elég jól teljesít a Xiaomi Note 4. Többek között ennek is köszönheti a sikerét, ám a méretei miatt szintén sokan szeretik, mert végre megkapta az 5.5 inches kijelzőt, mégsem szabtak ki rá csillagászati árat.

A képernyő egyébként remekül néz ki. Aki sok videót szeretne nézni, annak tökéletes lesz a Xiaomi Note 4. Ez a tevékenység és a játékok elég szépen próbára teszik az akkut, ami hamar le szokott merülni, azonban végre egy mobil, amiből nem sajnálták ki a majdnem 4000 mAh akkut. A Xiaomi Note 4 remek választás, hogyha a középkategóriát vesszük célba, hiszen egészen parádés teljesítményű mobilt kapunk elfogadható áron. Használtan még ennél is olcsóbban juthatunk hozzá, ami már szinte ajándéknak fog számítani.