Víztisztító a tiszta ivóvízért!

Bevizsgált víztisztítók
Bevizsgált víztisztítók

A házilag előállított tiszta vízzel rengeteg pénzt lehet spórolni. Egy bevizsgált víztisztító, egyebek mellett olyan előnyökkel is bír, hogy az általa átszűrt csapvíz teljes mértékben egészséges ivóvízzé válik, hiszen megszünteti a szennyeződések túlnyomó többségét valamint az emberi szervezet számára rendkívüli jelentőséggel bíró ásványi anyagokat, mint például a kalciumot és a magnéziumot, meghagyja benne.

Ezen felül, a víztisztító a háztartási gépeket, illetve a vezetékeket is megkíméli, hiszen jelentős mértékben lágyítja a vizet, amit sokkal könnyebben kezelnek a berendezések és megszűnnek a vízkő okozta károk. A Bolthely internetes áruház kizárólag Aquasana víztisztító berendezéseket forgalmaz, amelyek 95-99 százalékban képesek megtisztítani a vizet. Beszerelése nem igényel különösebb szakértelmet, mégis ajánlott valamilyen szakavatott személlyel elvégeztetni a beavatkozást. A víztisztító beszerelése után már nem kell többet bajlódni vele, viszont a szűrőbetétet rendszeres időközönként vagy 4000 liternyi elhasznált víz után cserélni kell, hogy a hatásfok kellő mértékű maradjon.

A bolthely.hu weboldalon számos leírás olvasható, továbbá videók által is egy csomó információ szerezhető be erről a kiváló termékről. Az Aquasana vízszűrő kiszűri a klórt, a különböző gyógyszermaradványokat, valamint több száz káros szerves vegyületet is. Első hallásra a vízszűrő betét ára többeknek ijesztően hangzik, azonban egy kis számolás után még a kétkedők is rájöhetnek arra, hogy mennyi palackozott ásványvíz ellenértékét takaríthatják meg a víztisztító használata által.