gurulós iskolatáska

Vegye meg most a gurulós iskolatáskát!

gurulós iskolatáska
Gurulós iskolatáska

Az új tanév egyre nagyobb léptekkel közeledik, már szinte halljuk is amint becsengetnek. A tanszerek, ruhák, cipők mellett, az iskolatáska megvásárlásáról is gondoskodnunk kell. A gurulós iskolatáska vagány dolog a gyereknek, a szülőnek pedig igen hasznos.

Ez a fajta táska ötlete bizonyára a gurulós bőröndöktől származik, hiszen egy kerekekkel ellátott típus sokkal mobilisabb, mint a régi fajták. Miért is ne lehetne az iskolatáska is kerekekkel felszerelve, ami ugyanakkor a háton is hordható?

Sok gyereknek kihívás a táska cipelése, hiszen elég pár dolog és már mindjárt több kilót nyom. A gurulós iskolatáska szó szerint leveszi a terhet a kicsik válláról, ami a szülőknek is megnyugtató dolog.

A fejlődő gerincet ugyanis nem szabad súlyokkal terhelni, ráadásul a gyermek is sokkal szívesebben fog egy ilyen táskát hordani és persze húzni. A gurulós iskolatáska fiús és lányos változatban, több modellben megtalálható a taskam.hu webáruházban. Rendelje meg most a gyermeke kedvenc figurájával ellátott modellt!