Várja a profi magyar lengyel fordító!

Az életben gyakran adódnak olyan helyzetek, amikor bizonyos dokumentumok idegen nyelvre történő fordítására van szükségünk. Kiváló szolgáltatást kínál a magyar lengyel fordító, aki a Bilingua

Fordítóiroda keretein belül dolgozik. Szerződések, okiratok, üzleti levelek, cégkivonatok, önéletrajzok, végzettséget igazoló dokumentumok lengyel nyelvre történő átültetése semmilyen problémát nem okoz.

A magyar lengyel fordító sokéves tapasztalattal, anyanyelvi beszélőként, a nyelv gondolkodásmódjának ismeretével rendelkezik. Ezért az általa fordított szöveg tartalmilag mindig megegyezik az eredetivel, szóhasználata és nyelvezete a lengyeltől idegen fordulatokat elkerüli.

A magyar lengyel fordító és a lektor egymást ellenőrizve biztosítják a szövegek minden szegmensében hibátlan, precíz fordítását. A szakemberek készséggel állnak rendelkezésre bankügy, könyvelés, jog, pénzügy, autóipar, marketing, üzlet, egészségügy, gyógyszerészet egész területén. Kiváló magyar lengyel fordító végzi el kifogástalanul a feladatot.