kartondoboz

Változatos kartondoboz felhozatal a honlapunkon

A ZalaPack csomagolástechnikai vállalat a lehető legszélesebb választékkal várja az érdeklődőket és vásárlókat a honlapján! Megannyi töltőanyag, légpárnás fólia és kartondoboz kapható, amivel a csomagolást mesterfokra lehet emelni.

Függetlenül attól, hogy kicsi, nagy, nehéz, könnyű, masszív vagy sérülékeny tárgy csomagolásáról van szó, mind a szállítás, mind a rakodás és mozgatás ideje alatt biztonságban tudhatja a doboz tartalmát. Hogy pontosan miért vagyunk ennyire magabiztosak? Mert a német minőségű kartondoboz nagyon tartós alapanyagból készült és a kimondottan nehéz tartalmak esetén is teljes mértékben megbízható.

Az általános vagy füles irattartó kartondoboz mellett, rendelhet alj-tető formájút is vagy kartonlemezekkel elválasztott változatot az italos palackok szállítására. De nem maradtak ki a kis- és nagyméretű ajándékos, könyvszállító dobozok sem. A széles kartondoboz kínálat mellett, henger alakút is talál, ami kiváló tekercselt térképek, tervrajzok, múzeumi tárgyak postázásra, szállítására. Nemcsak előre összeállított standard és speciális kialakítású kartondoboz áll rendelkezésre, ugyanis fehér lapolt modelleket szintén biztosítani tudunk.

Egyszer használt, újrahasznosított költöztető dobozokkal ugyancsak rendelkezünk, amivel a környezettudatos életet tudja szorgalmazni. Kisebb tárgyak, ruhaneműk, játékok, alkatrészek és hasonló termékek szállítására a hajtogatható doboz ideális lehet. A legtöbb esetben már nem kell töltőanyaggal kitömni, mert a tárgyak méreteihez lehet igazítani magát a kartont.