ütvefúró

Ütvefúró fordított forgásiránnyal

A japán Makita Corporation cég több mint 80 éve töretlen sikerrel működik. Az általuk gyártott ütvefúró választék szinte egyedülálló a világviszonylatban. A Makita sorozatban található fúrógépek különféle teljesítményűek. A Szerszám Oázis webáruházban bemutatott eszközök teljesítmény-tartománya nagyon széles, 230 V-tól egészen 2500W-ig terjed.

A munka kényelme és biztonsága érdekében, az ütvefúrók nagy részét kiegészítő oldal fogantyúkkal látják el, amelyek kényelmes fogást biztosítanak és elnyelik a rezgést. A hatékony és egyszerűen kezelhető Makita szerszámok népszerűek mind a szakemberek, mind az amatőrök körében, a szerszám optimális ár-érték aránya miatt.

Ez annak köszönhető, hogy az ütvefúró felettébb univerzális és ugyanolyan hatékonyan működik fa, műanyag, gipszkarton, fém, beton és tégla esetén is. A japán márkát a világ egyik legtapasztaltabb motorgyártójának tekintik és éppen ez a motor határozza meg, hogy az ütvefúró mennyire hatékony. Minden Makita fúrógép elektronikus sebességszabályozóval van felszerelve. A sebesség mód a kioldószerkezet húzási erősségétől függ.

A folyamatos fúráshoz a szerszám speciális retesszel van felszerelve. A hátsó fogantyú puha markolata és az alacsony vibráció biztosítja a kényelmes működést. Tehát, a Makita ütvefúró elvben nem különbözik a többi hasonló szerszámoktól. Amennyiben az eredeti japán márka termékeit választotta, ne kételkedjen abban, hogy azok hosszú ideig megkönnyítik majd a munkáját, de ne felejtse el követni a használatra vonatkozó ajánlásokat!