Ügyvédet keres? Válassza ügyvédi irodánkat!

Ügyvédi iroda!
Ügyvédi iroda!

Egy ügyvédi iroda kapcsán kiemelten fontos, hogy a szolgáltatok minden fontos területet lefedjenek. Nincs ez másként irodánk esetében sem, ahol egyértelműen vegyes praxist folytatunk. A legalapvetőbb feladatoktól elkezdve, egészen a legkomplikáltabbakig, mindent vállalunk, így Ön szinte bármilyen panasszal felkereshet minket. Polgári és büntetőügyekben egyaránt nagy tapasztalattal rendelkezünk, ahogyan a cégalapítással, ingatlanjoggal és jogi tanácsadással is meglehetősen régóta foglalkozunk.

Emellett fontos megemlíteni, hogy ügyvédeink nagy gyakorlattal rendelkeznek a kártérítési, munka és családjogban is, így az említett problémák esetén is forduljon hozzánk bizalommal! Irodánk Újbuda központi részén található, így Ön bármikor könnyen elérhet minket! Nálunk az ügyintézés garantáltan gyors és gördülékeny, ugyanakkor minden esetben a precizitás és a professzionális hozzáállás jellemez minket. A különféle jogi helyzeteket, mindig ügyfélközpontú és gyakorlatias módon közelítjük meg, s a jogi lehetőségeket egyszerűen és közérthetően ismertetjük. Fontos számunkra, hogy az egyes ügyeket rugalmasan kezeljük, ugyanis csak így tudunk hatékonyan együttműködni az ügyfeleinkkel. Minden esetben az ügyvédi törvény és etika szabályai szerint járunk el, ugyanakkor a személyes adatok védelme és az ügyvédi titoktartás nálunk garantált. Véleményünk szerint egy hatékony ügyvédi iroda minden esetben bizalmas viszony kell hogy ápoljon az ügyfeleivel, s ezért irodánk az ügyvédi titoktartásra kiemelten odafigyel. Emellett irodánk nagy figyelmet fordít arra is, hogy az ügyfelei számára a szolgáltatásokat a lehető legoptimálisabb áron kínálja. A munkadíjak meghatározása nálunk leginkább megegyezéses alapon történik.

Áraink függhetnek az ügyvédi felelősség mértékétől, az ügylet tárgyának értékétől és összetettségtől. Hatékony ügyvédi iroda lévén, minden esetben figyelünk arra, hogy az ügyfeleink ár-érték arányos szolgáltatásban részesüljenek, így ha minket választ, egy megbízható és hatékony ügyvédi iroda mellett dönt! Ha bármilyen kérdése lenne a szolgáltatásainkkal kapcsolatosan, kérjük, hogy keressen minket bizalommal!