Több útú fan-coil szelep

A fan-coil szelep a melegítőrendszer fontos eleme
A fan-coil szelep a melegítőrendszer fontos eleme

A mai modern légkondicionálóknak és egyéb berendezéseknek köszönhetően, a nagyobb iroda vagy gyárépület klimatizálását is egyszerűen meg lehet oldani. A fan-coil szelep ezekhez a fantasztikus hőcserélős berendezésekhez lett gyártva, ugyanakkor ezek funkcióját csakis azok a szakemberek tudják pontosan, akik ilyen rendszerek telepítésével foglalkoznak.

Ha Önnek is szüksége lenne bármilyen típusú fan-coil szelepre, akkor csak látogasson el a www.f2kopmlex.hu webáruházba, ahonnan akár rendelhet is! Az internetes vásárlás mindenkinek sokkal egyszerűbb lehetőséget ad a különféle dolgok beszerzésére.

Az F2 Kopmplex webshop oldalán, a következő kialakítású fan-coil szelepeket lehet megtalálni: 1 útú, ami nyit, illetve zár; 2 útú 3 járatú; 2 útú 3 járatú by-pass. A webáruházban standard és emelt KVS értékekkel rendelkező fan-coil szelep is vásárolható, továbbá ezek ½”, ¾” és 1”-os méretekben kaphatóak. Minden termék megfelel az európai előírásoknak, hiszen ezeket Európában gyártják, továbbá a minőség mellett, a szabályozásuk is kifejezetten pontos.