injektor tisztító

Tiszta motort biztosít az injektor tisztító

injektor tisztító
Injektor tisztító

Minél tisztább egy motor, annál kisebb az esélye a meghibásodásnak. Ugyanakkor nem lephet meg senkit sem azon egyszerű tény: sokkal könnyebb tisztán tartani ezt az alkatrészt, mint a szerelőműhelyben eltávolítani a szennyeződéseket, lerakódásokat, ami gyakran az alkatrészek cseréjéhez vezet. Az injektor tisztító az egyik legjobb eszköz ahhoz, hogy a motort makulátlanul lehessen tartani.

Fontos szerep jut ekkor a befecskendező szelep megfelelő működésének, hiszen ez felel az üzemanyag jó adagolásáért. A legtöbbször piezo és elektromágneses szelepekkel lehetett találkozni, amik bizonyos szituációkban elromolhatnak, sok bajt okozva ezáltal. Az injektor tisztító alkalmazása révén mindig számíthatunk arra, hogy a kocsi gond nélkül elindul.

Már az első alkalmazás után megfigyelhető, ahogy javul a gázreakció és a kompresszor működése is, illetve a kipufogógáz értékeket illetően is sokkal jobb értékek érhetők el. Mindez pedig annak tudható be, hogy csökken a károsanyag-kibocsátás, a jobb égésnek köszönhetően. Világos hát, hogy mennyire sok előnnyel bír az injektor tisztító.