Thesera

Thesera lifting tű nélkül

A ránctalan, feszes bőrért a nők, de már sok férfi is szinte mindenre képes, akár kés alá feküdni is. A Thesera kozmetikumcsalád használatával azonban bárki megkímélheti magát az olykor fájdalmas és általában igen drága plasztikai beavatkozásoktól vagy a nem mindig jól sikerült botox injekciózástól. A bőrünk kollagén szintje már a húszas éveink végén elkezd csökkenni. Ez nemcsak ráncokat jelent, hanem megereszkedett vonásokat is.

A kontúrok már nem olyan élesek, az arcunk öregebbnek, fáradtabbnak tűnik. A Thesera tulajdonképpen egy lifting hatású kezelés, ami pontosan a bőr megereszkedését állítja helyre. Az arc vonalai sokkal határozottabbak, kontúrosabbak lesznek. A forradalmian új ránctalanító és lifting hatású Thesera készítmények alkalmazása teljesen biztonságos, tű- és fájdalommentes, semmilyen mellékhatással nem jár. Az eredményeket természetesen mindenki szeretné szinte azonnal látni. A Thesera lifting esetében már az első kezelés után látványos eredményt tapasztalhatunk a bőrünkön.

Az arcunk a korral megváltozik, az egykor feszes bőrünk petyhüdtebbé, fakóbbá válik. Az öregedés tehát nemcsak az apróbb vagy mélyebb ráncokkal mutatkozik meg az arcbőrön. A Thesera termékek abban segítenek, hogy ezt a folyamatot lelassítsuk, sőt, visszafordítsuk. Az egyedülálló technológiát és magas hatású anyagokat tartalmazó kezelés ugyanarra képes, mint az invazív, tűvel történő beavatkozások. Akik tehát nem szeretnének injekciókkal fiatalodni, hanem a bőr természetes megújulásában hisznek, azoknak ideálisak lesznek a Thesera termékek.

Ezek hatására a megereszkedett bőr láthatóan feszesebb, a tekintet fiatalosabb, a kontúrok élesebbek lesznek. A kezelés során a teljesen tiszta, elhalt hámsejtektől mentes bőrre kell felvinni a feszesítő szálat és szérumot. A Thesera termékek között minden megtalálható, ami egy komplett bőrfeszesítő kezeléshez szükséges, mint az arclemosó hab, speciális hámlasztó szérum, PDG szálak, vérkeringés fokozó Hydra Booster, erős lifting hatású gél, valamint intenzív feszesítő hatással rendelkező ampoule.