fa játékok

Teljesen biztonságosak a fa játékok

A műanyag játékok, amióta csak megjelentek, egyre nagyobb mértékben szorítják ki a természetes anyagból készült társaikat a piacról, pedig nem kellene így legyen. A fa játékok évszázadokon keresztül a gyermekek kedvencei voltak. Nem véletlenül szerették és szeretik ma is, ugyanis ezek konkrétan bevonják a csemetéket a játékba.

Nincs rajtuk gomb, amit megnyomnak és aztán csak nézni vagy hallgatni kell, hanem fizikai kapcsolat van a kicsik és a fa játékok között. A csöppségeknek folyamatosan tenniük kell valamit azért, hogy valami történjen. Összekapcsolni, húzni vagy egymásra rakni az elemeket, ezek a látszólag egyszerű dolgok folyamatos gondolkodásra késztetik a gyerkőcöket.

Továbbá azt is figyelembe kell venniük a szülőknek, hogy a fából készült játékok semmiféle méreganyagot nem tartalmaznak, teljesen biztonságosak a kicsikre nézve. Ha ilyenekkel játszanak, akkor felfedezhetik a fára jellemző tulajdonságokat is. Szórakoztatóak és nagyon hasznosak a fa játékok a megfelelő fejlődése érdekében.