online társkeresés

Társkeresés Győrben: szerelem a folyók városában?

A jobbik felünk megtalálása nem egyszerű feladat és bizony sok békát kell megcsókolni, mielőtt valamelyik királyfivá vagy éppen királylánnyá változik. Az online társkeresés népszerűsége továbbra is töretlen, így Győrben is bőven akad lehetőség párt találni az olyan weboldalakon, mint a parom.hu. A folyók városaként is emlegetett település tökéletes és romantikus randi-helyszíneket kínál, nem beszélve a megannyi változatos programról.

Akár egy folyóparti séta, akár egy romantikus, gyertyafényes vacsora vagy valami rendhagyóbb, kicsit aktívabb randevú a vágyad, Győr városában ezt egészen biztosan jó eséllyel találod meg. Persze első körben kell valaki, akivel mindezt megélheted. A fent is említett társkereső már rengeteg embernek segített megtalálni a nagy Ő-t, így érdemes itt elkezdeni a kutakodást. Elsőként gondold át, hogy kit keresel, mit vársz egy kapcsolattól és azt is, hogy mit tudsz nyújtani! Utóbbiról meglepően sokan elfeledkeznek, pedig nagyon lényeges dolog.

Itt persze érdemes a rövid és hosszú távú terveket is megvizsgálni, mert a majd kialakul nagyon jól hangzik és valóban teret enged mind a két félnek, viszont nem túl vonzó. Nem beszélve arról, hogy így sokkal nagyobb a csalódás esélye. Tisztázd le, hogy mit szeretnél és utána indulhat a társkereső parti! Figyelj oda rá, hogy a profilod megfelelően ki legyen töltve és olyan fotók is szerepeljenek a profilodon, amelyeken rendesen látszik az arcod, illetve a teljes alakod.

Nem baj, ha előnyös fotókat válogatsz, mindenki így tesz, viszont retusálással ne nagyon töltsd az időt, mert a rövid online beszélgetés lényege ugye egy találkozó, ahol minden kiderül. Nagy valószínűséggel kevesebb üzenetet fogsz kapni, ha nem úgy nézel ki, mint Cindy Crawford fénykorában. De biztosan azoknak az embereknek a rajongására vágysz, akik csak a külső alapján ítélnek? A szerkesztett fotók helyett inkább mondd el, hogy miért vagy igazán jó parti azzal, hogy egy jól megfogalmazott leírást töltesz fel, ami humoros, szellemes és megmutatja az egyéniségedet!