színátmenetes fonal

Színátmenetes fonal a meleg takarókhoz

Amikor egy ruhadarabot, terítőt, pokrócot szeretnénk saját kezűleg elkészíteni és felkeresünk egy hagyományos vagy online fonalboltot, nem mindig tudunk dönteni egyetlen szín mellett. Ilyen esetekben kiváló alternatívát jelent a színátmenetes fonal, mert igazán egyedi megjelenéssel bír.

A gombolyagokat különlegessé varázsolják a megismételhetetlen árnyalatmenetek és a változatos minták. Egyetlen fonalkötegen belül is hihetetlen sokszínűség fedezhető fel. Ez a festési technika sajátossága, amin átmegy a színátmenetes fonal. Ennek köszönhetően, a felhasználásával kiváló minőségű és utánozhatatlan végeredmény születhet, akár horgolás, akár kötés által.

Ezek a fonalak finom gyapjúból készülnek, így remek alapanyagnak számítanak a téli holmikhoz, ugyanakkor takarót is köthetünk belőle, ami jó szolgálatot tesz a hideg napokon a számítógép, tévé előtt, illetve betakaródzáshoz, ha délután szeretnénk kicsit szundikálni. Gyönyörű színátmenetes fonal kínálatát találjuk meg a nordfonal.hu webáruházban, innen érdemes vásárolni.