Makita szivattyú

Szennyvíz kiszivattyúzása Makita szivattyúval

Makita szivattyú
Makita szivattyú

A Makita számos területen, megannyi szerszámmal bizonyította, hogy a magas minőséget, tartósságot és minden téren a kiválóságot helyezi az első helyre. Nincs ez másképp a Makita szivattyú esetében semm. Teljesen mindegy, hogy szennyvizet, árvizet, kutakat vagy épp központi szennyvízcsatornát vagy szennyvíztartály kell tisztítani, szivattyúzni, hamar megtalálható az erre a célra tervezett és gyártott termék.

Ha a cél a szennyvíz kiszivattyúzása, akkor a Makita szivattyú egy külső szennyvízcsatornába vagy egy tisztító telepbe juttatja a nem kívánatos folyadékot. Akkor nem érdemes használni, ha a lefolyók nagy mennyiségű rostos vegyületet tartalmaznak. Mi a helyzet akkor, ha magas hőmérséklettel bíró folyadékról van szó?

Nos, legfeljebb 35 Celsius-fokos folyadéknál figyelni kell a Makita szivattyú időszakos leállítására, hogy ne melegedjen túl a motor. Milyen működési elvre épül egy szennyvíz szivattyú? Egy tömlő segítségével történik a funkcionálás, ami a tartály aljára vezet le. A kiszivattyúzott folyadékot a kimeneti csövön keresztül engedi ki.