Szakácskötény

Szakácskötény éttermeknek és bisztróknak

A Netpolc munkaruha webáruház számos munkaterületen előírt vagy javasolt ruházat forgalmazásával foglalkozik. A széles kínálatnak köszönhetően, könnyen elérhető a prémiumkategóriás szakácsruha és szakácskötény is, eltérő színekben és méretekben.

A szakácskötény mérete, formája és színe nemcsak a pékség, étterem, önkiszolgáló, bisztró vagy hotel arculatához képes igazodni, de a konyhában kialakított rangsort is tudja tükrözni.

Más viselete van a séfnek, a szakácsnak, de még az újoncnak vagy a konyhai kisegítőnek is. A szakácskötény mellett, a pincéreknek való változat is kapható, például nyakba akasztós vagy deréktájt megkötős.

A különféle kötények mellett, rendelhető a webáruházból póló, nadrág és sapka is, nem beszélve a szakács- és séfkabátról. Ha netán köpenyre volna szüksége, szintén sikerrel jár a Netpolc oldalán. A jól szellőző ruházati cikkek kiválóak a konyhában, ahol sok esetben izzasztó a nagy meleg vagy a sok gőz. Anyaga is a kényelmes viselet megalapozója, ráadásul jól bírja a magas mosási hőfokot.