Stihl olaj

Stihl olaj kerti berendezéshez

Amíg nincs vége a jó időnek, addig a lakás körül és a kertben aktívan lehet tevékenykedni. A különféle kisebb-nagyobb feladatok elvégezésére érdemes beszerezni olyan szerszámgépeket, amikkel egyszerűbben lehet boldogulni. Bár egyre több az elektromos berendezés, de még mindig közkedveltek a benzinmotoros rendszerek, de az üzemanyaghoz olykor kell némi Stihl olaj is.

A kétütemű motorok többnyire ezek jelenlétében tudnak magas hatásfokot elérni. A bekeverésre ugyanakkor megéri figyelni, hiszen a mérték meghatározó az alkatrészek védelme terén. A Stihl olaj kiváló égési és kenési tulajdonságai révén, alacsony kokszképződést tesz lehetővé. Az üzemanyagok ilyen formában jobban tudnak hasznosulni és a káros anyag kibocsátás is mérséklődik, valamint növekszik az élettartam.

Többnyire fűnyírókhoz, lombvágókhoz, láncfűrészekhez szokták alkalmazni. A Stihl olaj többféle kiszerelésben elérhető, így mindig akkora mennyiséget lehet belőle beszerezni, amennyire biztosan szükség lesz az adott szezonban. Az online vásárlás a hungarolube.hu felületen egyszerűen elvégezhető.