Tökéletes karórák

Sport karóra egyedi tulajdonságokkal

A sportolás egyre nagyobb szerepet tölt be az emberek életében. Edzés, futás, úszás közben mindig kell a kényelmes ruházat, megfelelő lábbeli és sport karóra. Egy ilyen óra miben különbözik a többitől? Csupán a megjelenése miatt kapja a „sportos” jelzőt?

Egyrészt igen, hiszen az ilyen fajtáról már messziről lerí, hogy úgymond nem hagyományos modell, azonban a külső jegyeknél sokkal fontosabbak az egyéb tulajdonságok.

A sport karóra erős, strapabíró kivitelezésű, rendelkezik például stopperrel, ami szintén hasznos kiegészítő bizonyos tevékenységek közben. A vízállóság nem is lehet kérdés, főleg azoknak elengedhetetlen, akik úszás közben is viselik az órájukat. A sport karóra azonban nemcsak ilyen esetekben praktikus és esztétikus kiegészítő.

Bátran viselhető a hétköznapi öltözékekhez, sőt, bizonyos fajták még az elegáns szettekhez is remekül passzolnak. Az orashop.hu webáruházban pedig kétségtelenül mindenki megtalálja a kedvenc modelljét a Lorus, Seiko, Scuderia Ferrari, stb. kollekcióiban.