Keverőtál

Sohasem lehet elég a keverőtál készlet

Praktikus edény a legmagasabb minőségű műanyagból. A keverőtál semmilyen mennyiségben nem lesz felesleges a konyhákban. Ezek különböző kivitelű és rendeltetésű termékek, amelyek tágasak, hasznosak és nagyon tartósak.

Speciális alakjuknak köszönhetően könnyebb a mixert tartani és akár egy kismennyiségű krémet vagy tésztát összekeverni. Az alapjuk egyedülálló anyagból készül, ami megakadályozza a csúszást, ennek köszönhetően a keverőtál stabilan tapad a különböző felületekhez és nem csúszik ki a kézből sem.

A termék használata hivatalosan engedélyezett az élelmiszerekkel való érintkezés során. Egyik legnagyobb előnyük, hogy szinte bármilyen célra felhasználhatóak a tálaláson és a tároláson át egészen a főzésig.

A tészta dagasztása során gyakran alkalmazzák, ezért egyes modellek kanállal és mérőpohárral egészülnek ki. A keverőtálak sok esetben helyettesíthetik a hagyományos salátás tálakat, amelyeket alacsony áron és gyakran szűrőedényekkel együtt kínálnak, hogy a háziasszonyok abban elmoshassák a zöldségeket.