csempeszintező

Sikerrel használható a csempeszintező

Amikor a lehetőség engedi, akkor érdemes megragadni az esélyt arra, hogy az otthonunkat a saját igényeinkre szabjuk. A hidegburkolás során olyan felületek hozhatóak létre, amelyek kellemes külső megjelenést biztosítanak, valamint nagyon tartósak, az anyagukból adódóan. A különféle méretű lapok le- és felhelyezésekor, a csempeszintező roppant hatékony segédeszköznek bizonyul.

Ez a termék gondoskodik arról, hogy a burkolóelemek egymáshoz viszonyított helyzetük megmaradjon a vízszintes síkban. A főként nagyobb méretű és vékony elemeknél előfordulnak gyártási hibák, illetve az sem ritka, miszerint valamelyik sarok jobban belesüllyed a ragasztóba, netán a száradás során történnek elmozdulások.

A csempeszintező célja ezeket megakadályozni. A TLS ékes rendszerei mellett, a többször felhasználható és csavaros típusok azok, amelyek keresettek ebből a szempontból. A csempeszintező az a befektetés, ami sokszorosan visszahozza az árát, mert a felületek ismételt burkolása komoly költségekkel jár, valamint időigényes és rengeteg felfordulást jelent, amit jobb megelőzni.