Samsung tablet

Samsung tablet elérhető összegért

A különféle elektronikai eszközök egyre drágábbak, a technikai fejlesztéseknek köszönhetően, így nagyon nehéz egy olyat kifogni, ami ár-érték arányban maradéktalanul megfelel.

A Galaxy S6 Lite Samsung tablet viszont garantáltan ilyen. Tulajdonképpen egy kistestvérnek is nevezhetnénk a táblagépet, hiszen egy Lite termékről van szó, ami a butított példány. Azonban pont ennek köszönhető az, hogy árban annyira kedvező.

A gyönyörű kék, illetve szürke szín, a 10.4”-es mérettel rendelkező kijelző, a 1200×2000 pixeles felbontás, a 4GB RAM és a 8 magos processzor bárkinek elnyeri a tetszését. Nem kell a több perces betöltési időtől tartani, mivel az Android 10 operációs rendszer gondoskodik a kellően gyors működéséről.

Továbbá, ez a Samsung tablet 64GB belső tárhellyel rendelkezik, ami az ilyen készülékeknél már elég nagynak számít. Természetesen az elő, illetve a hátlapi kamerát is megtalálhatjuk a készüléken. A legnagyobb extra pedig, hogy a Samsung tablethez egy ceruzát is kapunk, az egyszerű kezelés érdekében.