Samsung okostelefonok

Samsung okostelefonok a csúcskategória élén

Megbízható készüléket keres? A hatalmas piacon nem tudja, hogy merre induljon? Amennyiben nem veti meg az Androidot, a Samsung okostelefonok soha nem fogják cserbenhagyni.

A márka nevét már évtizedek óta ismeri mindenki, több háztartási cikken is megjelenik, például a mosógépen, hűtőn vagy a tévén. Ismeretségét azonban talán a képernyőknek köszönheti, hiszen hatalmas múlttal rendelkeznek a 4K, a 3D vagy a hajlított modellek világában. Nem csoda, hogy a mobilok terén is hatalmasat alkottak, gondoljunk csak a legismertebb szériákra.

A Note nevet kapó készülékek felérnek egy kisebb tablettel, amin az AMOLED kényelmessé és egészségessé teszi az olvasást és a filmnézést. Nem fogunk fejfájásra panaszkodni és az akkumulátor sem fog egyhamar lemerülni hála a technológiának. A közép- és csúcskategóriában biztosan dobogós cég olyan kiegészítőket dobott a piacra, amit sokan nem bírnak visszautasítani. A Samsung okostelefonok mellett, tableteket, órát, intelligens karkötőt és kábel nélküli fülhallgatókat is készít.