Hera Ceramic

Roppant ellenálló a Hera Ceramic festék

Hera Ceramic
Hera Ceramic

A falak időnként megkövetelik a tisztítást. Persze nem minden festék bírja jól a dörzsölést, mosást, épp ezért kell egy olyan típust választani, ami tartós. A Hera Ceramic a speciális technológiának köszönhetően remekül ellenáll a mosásnak és a dörzsölésnek, ezért számtalan helyzetben igen jó szolgálatot tehet.

A segítségével foltmentesen tisztíthatóvá és fertőtleníthetővé varázsolható bármilyen beltéri fal. A Hera Ceramic hidrofób alkotóelemeinek hála vízlepergető bevonatot hoz létre úgy, hogy közben az innovatív kötőanyag szerkezete kiváló páraáteresztő tulajdonságot biztosít. Ami még sokaknak óriási előny, hogy a Hera Ceramic hipoallergén és selymes, matt jellegű felülete igazán esztétikus megjelenést biztosít a lakásnak, háznak.

Magyarországon sajnos sokak mindennapjait megnehezítik az allergia változatos tünetei. Végre ezeknek egytől-egyig búcsút lehet inteni a Hera Ceramic festékkel, ami bizony ilyen értelemben segít az egészségmegőrzésben is. Nem is meglepő, hogy a festéket gyakran használják kórházakban, rendelőkben is.