Redmi telefonok

Redmi telefonok strapabíró akkumulátorral

A Xiaomi telefonok képesek a legkomolyabban az akkumulátor biztonsági mentésére. A Redmi telefonok nagy akkumulátorkapacitása és az azonnali optimalizálási technikák révén képes az előbb említett funkcióra. A 4000 mAh akkumulátorral, az 5 hüvelykes Redmi telefonok 24 órán keresztül, sőt, néha még tovább is működnek olyan alkalmazások használatával is, mint a Facebook és az Instagram.

A Xiaomi számos lehetőséget kínál a különféle alkalmazások adathozzáférésének korlátozására, még akkor is, ha WiFit használ. Korlátozhatjuk, hogy melyik alkalmazásokat használjuk, függetlenül a mobil adatkapcsolattól, a WiFitől stb. Ezzel a módszerrel sok, a háttértevékenységekben használt adatot megtakaríthat.

A Redmi telefonok nem rendelkeznek főmenüvel vagy alkalmazásfiókkal. Ez csökkenti az App Drawers alkalmazásra való váltás feladatát és nagyon kényelmes a Xiaomi eszköz első felhasználóinak. Csökkenti a RAM-felhasználást is, mert nincs szükség alkalmazásfiókra a háttérben való futáshoz. Csak jól járhat a megvételével.