radiátorfesték

Radiátorfesték a fűtőtestek felújításához

Annak ellenére, hogy jelenleg a kellemes, meleg nyár tombol odakint, megéri alaposan felkészülnünk arra, hogy a helyzet néhány hónapon belül változni fog. Lassan, de biztosan visszatér a téli időszak, amikor a fűtés elengedhetetlen. Természetesen az addigi időt érdemes célirányosan kihasználni. A radiátorfesték ilyenkor kerüljön elő és bátran lássunk neki a fűtőtestek felújításnak!

Jobb, ha semmit sem hagyunk a véletlenre és még a szezon beköszönése előtt belevágunk a kivitelezésbe. A radiátorfesték kapható spray vagy hagyományos ecsettel, hengerrel kenhető kivitelben. Csakis a körülmények határozzák meg, hogy aktuálisan melyik nyújt jobb eredményt. Mielőtt nekilátnánk a rétegek felhordásának, az esetleges sérüléseket javítsuk ki és biztosítsuk a tiszta felületet.

Az alumínium vagy réz részekre általában alapozóréteg nélkül is dolgozhatunk, már ami a Hammerite radiátorfestéket illeti. A festekarena.hu oldalon minden fontos információt és útmutatást megkapunk, amire csak szükségünk van. A kedvező termékárak is garantáltak, így megéri itt vásárolni.