prémium strandzászló

Prémium strandzászló tartós felépítéssel

A sikeres üzleti hirdetésnek nem kell mindig sok pénzbe kerülnie. A www.profi-reklam.hu weboldalon költséghatékony befektetéseket kínálunk a PR vagy termékismertetés céljából. A prémium strandzászló könnyen kezelhető és teljes mértékben ellátja a rábízott funkciókat, tehát reklámként vagy kiegészítő marketing lépésként szolgál.

A termék erős és rugalmas árbocból áll, ami nem veszíti el a formáját az erős széllökések hatására. A vízszintes prémium strandzászló a széllel szemben változtatja a helyzetét anélkül, hogy az árboc köré csavarodna. Ez állandó láthatóságot biztosít a logónak vagy a reklámképeknek. A zászlóanyag ellenáll a környezetnek, hosszú időn keresztül nem fakul ki és nem reped meg a tűrődések hatására.

Minden felhasznált anyag a legmagasabb minőségű és az európai szabványoknak megfelelő. A prémium strandzászlót fel lehet szerelni betonba öntött fémalapra, betontalapzatra, hordozható alapra vagy a földbe vert csavaros cölöpre. Mindegyik egyszerű, biztonságos és könnyű. Ön dönti el, hogy melyik telepítési lehetőséget szeretné.