paróka Budapest

Paróka Budapest és más városok divatos hölgyeinek

A Rose Hair Studio gyönyörű és minőségi póthajakat kínál azoknak a magyar hölgyeknek, akik változtatni szeretnének vagy valamilyen okból kifolyólag kénytelenek változtatni a megjelenésükön. Hogy a paróka Budapest utcáin ne keltsen feltűnést, javasoljuk a természetes hajból készült modelljeink megtekintését. A választékunk megismeréséhez az érdeklődőknek elég ellátogatniuk a weboldalunkra és/vagy időpontot foglalniuk a szalonunkba.

A legjobb módja a paróka Budapesten való beszerzésének, ha azt egy szakértővel való konzultáció és próba után vásárolja meg. A szalonunkban történő találkozó során meghatározzuk az Ön fejméretét és fejformáját, majd felajánlunk egy sor lehetőséget, hogy megtalálja a haja színéhez, formájához illő tökéletes megjelenést.

A nem a fővárosból származó ügyfeleinknek, akiknek nincs lehetőségük vagy alkalmuk meglátogatni minket, szívesen adunk tanácsot online is. Miután megegyeztünk a kívánt modellről, a webshopunk tanácsadója segít megrendelni és kifizetni a terméket, majd megállapodni a paróka Budapest városán kívüli kényelmes szállítás módjáról.