Sportműsorok terítéken

Páratlan élmény a Forma1 közvetítés

Elképesztő sebesség és bravúros előzések történnek a pályán minden alkalommal, miután elkezdődik a futam és felvisítanak a motorok. Azt az adrenalin löketet nem lehet másként átélni, csupán egy versenyautó volánja mögött ülve.

A Forma1 közvetítés során magunk is részesei lehetünk a versenynek. Nézőként ott lenni a lelátón szintén egy különleges élmény, viszont korántsem jutunk annyi információhoz, mint egy Forma1 közvetítés alkalmával az M4 Sport műsora közben.

A minőségi Forma1 közvetítés felér egy házimozizással. Jólesik végre leheveredni, bontani néhány hűsítő italt, rágcsálni valamit és nézni a versenyt. A kép- és hangminőségre sem lehet panasz, ezért még a legapróbb részletek is látszanak a száguldás közepette.

Ennyi extrával, már tényleg úgy érezhetjük, hogy mi is ott vagyunk nézőként a lelátón. A Forma1 közvetítést a hallássérültek feliratozva tekinthetik meg. A musor.tv weboldalnak köszönhetően, előre értesülhetünk a különböző futamok időpontjáról, ezért élőben láthatjuk miként a kedvenc versenyzőink harcba szállnak a győzelemért.