Sadolin

Pár mondatban a Sadolin lazúrról

Sadolin
Sadolin

A lazúrokat számtalan esetben kötelező használni. A Sadolin vízbázisú vastaglazúr például sok szakember szerint elengedhetetlennek bizonyul, amikor mérettartó szerkezetekre vagy szerkezeti fa elemekre kell egy védő réteget felvinni.

Gondolni kell itt kerítésekre, erkélyekre, burkolatokra, tehát olyan helyekre, amelyek különféle fizikai és kémiai hatásoknak vannak kitéve. A Sadolin sikere a sokoldalúságának köszönhető. Természetesen puhafa és keményfa felületek is bevonhatók ezzel.

A Sadolin használata gyerekjáték

Sokan azt szeretik ebben, hogy könnyű felhordani, és igazán jó tapadási felületet garantál még a kezeletlen fákon is. Natúr vagy már meglévő sértetlen, áttetsző bevonat festésére is tökéletes. Teljesen áttetsző ez a fajta vízbázisú vastaglazúr, ami azt jelenti, hogy gond nélkül megóvja a puha fát a szürküléstől.

Az is egy óriási előny, hogy folyási adottsággal rendelkezik és mikroporózus. Amikor a Sadolin használatára kerül sor, tudni kell, hogy a különféle színek egymással minden arányban keverhetők. Azonban a színtelen Plus típust nem szabad alkalmazni utolsó rétegként.