panyolai pálinka

Panyolai pálinka – a magyar pálinkák királya

panyolai pálinka
Panyolai pálinka

A pálinkafőzésnek Magyarországon nagy hagyománya van. Online italboltunkból nem hiányozhat sem a kisüsti, sem pedig az ágyas fajta. 2015-től kínálatunkat a Panyolai Pálinka megannyi változata is megkoronázta, ami 100%-ban magyar gyümölcsök felhasználásából készült és kiváló minőséget garantál ezen itóka szerelmeseinek.

A Panyolai Pálinka az egyik legrégebbi múlttal rendelkező pálinkafőzdéből származik, kiemelkedő helyet foglalva el mind a magyar, mind a külföldi nedűk körében. A hagyományos kisüsti lepárlással készült fenséges pálinka beszerzésével nemcsak saját magának szerezhet örömöt az ember, szeretteinek is kiváló ajándék bármilyen alkalomra.

A minbárhoz és repülőutakhoz gyártott 0,05 l kiszereléstől kezdve, az ajándékba adható 1,75 l palackozásig megannyi változatot talál nálunk. A klasszikus Panyolai Pálinka mellett, a pálinkafőzde elismert elixíreket, mézzel kevert likőröket, valamint magas alkoholtartalmú vagy különleges zamatú esszenciákat is gyárt. Bármelyiket fogja megkóstolni, az íz-élményben nem csalódik!