Pandora karperec Pandora karperec

Pandora karperec az ünnepi alkalmakra

Pandora karperec Pandora karperec
Pandora karperec

Az élet fontos eseményeit méltóan kell megünnepelni. Amellett, hogy egy-egy ünnepély vagy vendégvárás során az asztalt és a szívünket is díszbe öltöztetjük, a megjelenésünket sem hanyagolhatjuk el. A kéttónusú háromrészes Pandora karperec igazi fényt kölcsönöz az estnek, bearanyozva és értékessé téve a pillanatot.

A 18K sárga arany bevonat és a 925 Sterling ezüst garantálja, hogy ne csak szép legyen a karperec, de valóban magas színvonalat képviselő minőségű is. A háromrészes Pandora karperec igazi királyi megjelenést kölcsönöz a viselőjének és mindezt úgy, hogy közben nem teszi hivalkodóvá a tulajdonosát.

Nyáresti romantikus sétára, családi összejövetelre vagy baráti kiruccanásra is feldobja a választott szettünket, de remekül megállja a helyét a nagyobb, elegánsabb fogadások vagy bálok alkalmával is. A Pandora karperec tökéletes választás azoknak, akik nem szeretnék a kisugárzásukat a véletlenre bízni. Amennyiben Ön se tenne szívesen így, keresse a Velekey-ékszervilág csapatát bizalommal, a fenti linkre kattintva!