Pandora ékszerek

Pandora ékszerek újrahasznosított nemesfémekből

Egyre több cég fektet komoly hangsúlyt arra, hogy odafigyeljen a gyártott termékeinek környezeti hatásaira. Ennek gyakorlati alkalmazása a Pandora ékszerek készítése során az, hogy egyre több tört ezüstből és aranyból készült ékszer kerül a kínálatba és nem bányászott nemesfémekből gyártanak.

Ez sajnos emeli az árat, de valamit valamiért. Az elmúlt több mint száz évet a kihasználás és környezetszennyezés jellemezte, aminek lassan eljön a vége.

Remélhetőleg nemcsak egyesek, hanem mindenki számára. Semmilyen termék nem ér annyit, amennyit a tiszta víz és a tiszta levegő. A Pandora ékszerek skandináv anyacége a saját területén megteszi azt, amit lehet. Ugyanis egyre több ember és közöttük cégvezető is átlátja a jelenlegi helyzet tarthatatlanságát.

A kizsákmányolás ideológiájának remélhetőleg lassan vége szakad, hiszen már régóta mehetnének kisebb léptékben a dolgok. Természetesen a Pandora ékszerek minősége és dizájnja emiatt semmilyen kárt nem szenved majd. Ugyanolyan szépek és csillogóak maradnak mint eddig, hiszen csak a termelési struktúra változik majd.