Öntöttvas wok többféle méretben

Ázsiában már évszázadok óta használják, de mára már elterjedt Európában is a sokoldalúságának köszönhetően. Nem kell semmilyen varázslatra számítani az öntöttvas wok esetében. Az egyediségét a jól ismert félgömb alakú formának köszönheti. Egyenletesen melegednek át benne az ételek, az ízek így finoman összeérnek.

Természetesen manapság már rengeteg modern változat közül lehet választani, elég csak szemügyre venni az öntöttvas wok kínálatot az edenyshop.hu webáruházban, ahol igen csábítóan hatnak a kedvező árak.

Szinte bármilyen étel pillanatok alatt elkészíthető ebben a kiváló konyhai eszközben, a fogásoknak csak a fantáziánk szabhat határt. Sokan szeretik a thai, illetve a kínai konyhát.

Az öntöttvas wok nagy szerepet játszik ezek elkészítésében. A formája miatt az ételek nem égnek oda, hanem ropogósra pirulnak. A tradicionális öntöttvas wok hatalmas méretekkel is rendelkezhet, azonban a kínálatban helyet kapott modellek teljes mértékben alkalmasak a konyhai használatra, gáz, illetve elektromos tűzhely esetén is.