Nyűgözzön le mindenkit zselés körmökkel!

Zselés körmök
Zselés körmök

Nem férhet kétség hozzá, hogy az igényes megjelenésű körmök milyen sokat számítanak, hiszen a kéz állandóan szem előtt van a mindennapokban. A műköröm építés során, az egyik fő fázis a zselés körmök kialakítása. A művelet nagy precizitást igényel, hiszen egy vékony, mégis nagyon masszív réteget kell a létrehozni úgy, hogy szép és egyenletes legyen a felület.

A fedő zselé alkalmazása nagyon fontos, hiszen ezáltal kapnak szép formát a körmök és így a rájuk kent színező anyagok is jól mutatnak. Igény esetén, a zselés körmöket úgy is ki lehet alakítani, hogy közben a körömágy is meghosszabbításra kerül. Ezt a technikát sok hölgy előszeretettel kéri, mivel manapság az extra hosszú körmök nagyon trendinek számítanak.

Amikor meg kell határozni a hosszúságot, akkor érdemes átgondolni, hogy mi az a méret, ami még praktikusnak számít a hétköznapi tevékenységek elvégzése során. Persze, ha csak egy fergeteges bulira vagy a nyaralásra készül, akkor remek választásnak bizonyulnak az extra hosszúsággal rendelkező zselés körmök is.

Ha körülnéz a webáruház kínálatában, akkor láthatja, hogy rengetegféle zselé kapható. Ennek az a magyarázata, hogy nemcsak építő változatok léteznek, hanem a speciális fényzselék, illetve az időtálló fedőlakkok is szép számmal jelen vannak. Ezek az alapanyagok nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a műköröm építése magas minőségben valósuljon meg.

Ha a vendég zselés körmöket kér, akkor először ki kell deríteni, hogy melyik típusra gondol. A színes változatok egyre népszerűbbek, de a speciális díszítő zseléket is előszeretettel kérik. Az a legjobb, ha a divatrajongó hölgyek széles palettáról választhatnak.