nerf

Nerf játékfegyverek extra minőségű anyagból

A legtöbb kisfiú kér a szüleitől valamilyen puskát, pisztolyt. Még a legelővigyázatosabbak is nyugodtan a gyermekük kezébe adhatják a Nerf játékfegyver változatokat. A lövedékek ugyanis szivacsból vagy puha gumiból készülnek, így az önfeledt játék maximálisan biztonságos.

A lövöldözős játékok roppant népszerűek a gyermekek körében, azonban sok szülő attól tart, hogy megsérül vagy másban tesz kárt. Pontosan ezért érdemes csak olyan gyártóktól vásárolni, akik minden szempontból magas minőségi játékfegyvereket gyártanak. A Nerf termékek ugyanakkor nemcsak a biztonság szempontjából kiválóak. Rendkívül praktikusak, élmény ezekkel játszani. Céltáblára is lehet velük lőni, egyes darabok hatótávolsága akár a 27 métert is elérheti.

A Nerf fegyverek anyaghasználata sem mindennapos, hiszen a puskák, kilövők igen tartósak, nem törnek, nem repednek el már néhány használat után. Az pedig csak plusz pont, hogy óriási választékban elérhetőek. A jatekotthon.hu webáruházban rendkívüli kínálat várja a vásárlókat.