duguláselhárítás

Néha csak a profi duguláselhárítás segít

Ahol csövek vannak, ott előbb vagy utóbb bosszankodni fogunk. A duguláselhárítás a legtöbb emberből utálatot vált ki, de csak azért, mert senki sem szeret szenvedni vele.

Mindegy, hogy a mosdóról, a WC csészéről vagy a mosogatóról beszélünk, amikor a víz hangosan gurgulázó hangot ad ki, akkor a szívünk is duplán ver. Ha pedig azt látjuk, hogy a zuhanyzóban sokkal nehezebben folyik le a víz, akkor hirtelen hőemelkedésünk lesz, hiszen ezt azt jelenti, hogy kezdhetjük a vegyszerezést.

Először érdemes a házi praktikákkal próbálkozni, mivel bizonyos helyzetekben nagy segítséget jelentenek, néha a szódabikarbóna is meghozza a várva-várt eredményt, bár ez csak a dugulás méretétől és fajtájától függ.

Ha semmi sem segít, akkor szét kell szerelnünk a csapokat. Természetesen ez csak a konyhára vonatkozik, a fürdőkádat jobb békén hagyni teljesen. A profi duguláselhárítás a legnehezebb helyzetekre is felkészült, úgyhogy a panellakásokban és a családi házakban is kérhetjük a szakemberek profi segítségét.