Négyszobás eladó lakás a 11. kerületben

Eladó lakás 11. kerület
Eladó lakás 11. kerület

Amennyiben egy olyan nagyterületű ingatlant keres, amelyiket már nem kell felújítani, csak egy kicsit a képére formálni, akkor tekintse meg az otpip.hu oldalon, a Kelenföldön megtalálható, parkos belső résszel ellátott ingatlant! Az igényes berendezett eladó lakás 11. kerület Kelenföld részén helyezkedik el. A második emeleti épület 107 négyzetméteres összterülettel büszkélkedhet.

A nagy és tágas terek mellett, érdemes megemlíteni, hogy egy polgári lakásból alakították át egy luxusotthonná a jelenlegi lakók. A használati tárgyak felcipelése nem szabad problémát okozzon, hiszen a lépcsőházban megtalálható egy lift is. A lakás minden tekintetben csendesnek mondható, mivel az úttól jóval beljebb helyezkedik el.

Ezáltal a főútról érkező zajok teljes mértékben kizárhatóak. Az ingatlan felújítása során, a tulajdonosok a vezetékekre is koncentráltak, illetve a csövekre. A konyhabútor minden eleme gyönyörű mediterrán jellegű, olasz gyártmány, ami fából készült. A teljesen gépiesített konyha elkápráztatja a vendégeket. Az eladó lakás 11. kerületi részen olyan fürdőszobával kerül értékesítésre, amiben hidromasszázs-kád, bidé és két darab mosdótál kapott helyet.

Az épület a külleméből és a fekvéséből adódóan is remek ár/érték aránnyal rendelkezik. Sajnos az árban a csodaszép konyhabútor nincs benne, de megállapodás útján, jutányos áron megvásárolható. Az igényes luxus felszereltséggel bíró eladó lakás 11. kerület részén könnyen megközelíthető buszjárattal, villamossal, Metróval egyaránt.