napozóágy

Napozóágy a kellemesen barna tónusért

napozóágy
Kényelmes napozóágy

A szebbik nem képviselői ösztönösen keresik azokat a módokat, amelyek ragyogóbbá teszik a megjelenésüket. Sokan preferálják a szép barna tónusú bőrt, aminek az elnyeréséhez szerencsére nem kell feltétlenül szoláriumba menni. A napbarnított szín nyáron könnyen elérhető, ha a napozóágy kényelmét kihasználva, eltöltünk néhány órát odakinn a kertben.

Miért pont a kertben? Nos, az igazság az, hogy sokan preferálják az intim hangulatú, zárt családi kertet a mindig zsúfolt strandokkal szemben, hiszen az előbbi esetében nem kell az idomainkat közszemlére tenni, ha némi barnulásra vágyunk, sőt, minden tekintetben olcsóbb megoldás, mint a fizetős strandok bármelyike.

A napozóágy ebben az esetben tehát elengedhetetlen kelléke az udvarnak, olyan használati tárgy, amelyet elsősorban kényelmi megfontolásból vásárolunk meg. Az ideális napozóágy azonban nemcsak komfortos, de stramm is, emellett pedig remekül állja a sarat a szélsőséges időjárási viszonyokkal szemben. Hol találhatunk ilyen napozóágyat? Természetesen a Curvernél!