magán bőrgyógyászat

Nagy segítség a magán bőrgyógyászat

Gyakran bosszankodunk amiatt, hogy személyesen kell ellátogatnunk egy szakorvosi vizsgálatra, ahol várakozunk, több emberrel is tartózkodunk egy helyen. De ezt nem feltétlenül szükséges átélnünk, mert van magán bőrgyógyászat, ami az internet segítségével mentesít bennünket a személyes vizsgálat terhe alól. Jelentkezhetünk online vizsgálatra a teledermatology.hu weboldalon. Itt képzett bőrgyógyászok várják a pácienseket, akik számos dermatológiai problémára nyújtanak megoldást.

A magán bőrgyógyászat szakorvosai, kortól függetlenül nyújtanak segítséget bárkinek, újszülöttektől az idősekig, az enyhe bőrelváltozásoktól a súlyos bőrbetegségekig. A weboldalon megtudhatjuk, hogyan zajlik a bőrgyógyászati magánrendeléskor a vizsgálat, ha a lépéseket szép sorrendben betartjuk, akkor semmilyen akadályba nem ütközünk. Persze a fiataloknak ez nyilván könnyebben megy majd, mint az idősebb korosztály tagjainak. A magán bőrgyógyászat szolgáltatásaira azonban mindenkinek szüksége lehet, ezért célszerű ezt választani.

Jó eredményt hozhat a bőrgyógyászati rendelés

Bár hazánkban az online, vagyis a távbőrgyógyászat témája sokaknak ismeretlen vagy legalábbis furcsa, ennek külföldön már komoly történelme van. Az orvos-beteg fizikai kapcsolat redukálása mellett, ennek az online bőrgyógyászati rendelés legnagyobb előnye, hogy gyorsabb és egyszerűbb ellátást biztosít a betegeknek, mint a hagyományos vizsgálatmenet. A koronavírus okozta járvány elleni küzdelemhez hatékonyan hozzájárul ez a metódus. Soha nem lehet tudni ugyanis, hogyha esetleg egy páciens fertőzött és a vizsgálat alatt megfertőzheti a szakorvost is.

Ez viszont az internetes bőrgyógyászati rendelés esetén nem történhet meg, tehát sokkal biztonságosabb eljárás, mint a klasszikus vizsgálatok és kezelések. Ráadásul egészségpénztárra is vásárolhatunk itt vizsgálatot, amihez be kell írnunk az egészségpénztár nevét és a tagsági azonosítót. Ennek megfelelően fogja majd az orvos kiállítani a számlát. Az online bőrgyógyászati rendelés előtt készíteni kell egy jó fotót, lehetőleg nappali fénynél, amivel segítjük az orvos munkáját.