műanyag komposztáló

Műanyag komposztáló minden kertbe kell!

A használatával rengeteget tehetsz a környezeted védelméért. A műanyag komposztáló láda kimondottan praktikus. A rajta lévő légnyílások biztosítják a tartalmának az ideális légmozgást. A formája felfelé keskenyedik, ezért a benne helyet kapó komposztot gond nélkül átmozgathatod és kitermelheted.

A termék által kapott anyag beledolgozható a talajba, sőt, a díszfák töveihez vagy a veteményesek felszínére is helyezhető. A feldolgozásra kerülő nagymennyiségű növényi hulladék termékeny humusszá válik.

A műanyag komposztáló ellenáll a mechanikai sérüléseknek, az UV sugárzásnak és az egyéb időjárási viszontagságoknak. Ha szeretnél megszabadulni a biológiai hulladékoktól és takarékoskodni a talajjavító anyagokon, akkor mindenképpen vásárold meg ezt a fantasztikus kelléket!

Nincs aljzata, így a hulladékhoz a mikroorganizmusok, valamint a giliszták könnyen hozzáférnek, ezzel jelentős mértékben felgyorsul a minőségi humusz kialakulása. A műanyag komposztáló modern megjelenésű, így egyáltalán nem lesz zavaró tényező a kertben.