öntőforma

Műanyag és szilikon öntőforma

Mindenhol találni napjainkban műanyag és szilikon formákat. Ilyenkor mindig azt nézzük, hogy egyedi és különleges öntőforma kerüljön a kezünkbe. Az ilyen típusú formák minősége és felépítése nagyon gyakran eltérő, éppen ezért nem mindegyik modell működik minden projektnél.

Például valami, aminek sok részlete van, nem biztos, hogy jól működik fürdőbombák készítéséhez, de szappanokhoz kiváló. Egyes formák vastagabb és merevebb szerkezetűek, ami megnehezíti az elemek eltávolítását a munka után, de a formába való tényleges behelyezést megkönnyíti. Mindegyik öntőforma hasznos lehet és megvan a maga előnye.

Tehát azt javasoljuk, hogy gyűjtsd össze mindegyiket, hogy igazi kollekció lehessen! Nem számít, hogy mivel foglalkoznak a gyermekek, mert garantáltan van olyan öntőforma, ami felkelti az érdeklődésüket. Mikor tanulnak a legtöbbet a csemeték? Mitől ragadnak meg ezek a tanult dolgok az emlékeikben? Amikor szórakoznak és izgatottak az élménytől, amit az öntőformák nyújthatnak nekik játék közben.