modern kandalló

Modern kandalló a minimalizmust kedvelőknek

A minimalista irányzat uralkodó napjainkban a belsőépítészet világában. Nem csupán a burkolat vagy a bútorok terén van lehetőségünk ezt a stílust képviselni, mert számtalan letisztult és modern kandalló kínálja magát a számunkra. Ezek a fűtőtestek már nagyobb üvegfelülettel kerültek kivitelezésre. Megjelenésüknél az alapfelszereltséghez tartozik a szabályzó kezelőszerv, illetve adott a lehetőség a külső égési levegő rácsatlakozására.

Egy ilyen típusú modern kandalló teljes mértékben úgy lett kivitelezve, hogy függetlenné váljon a belső levegőtől. Eszerint külső légforrásból származik az elsődleges, a másodlagos és a harmadlagos égési levegő ellátás is. A tűztér magas minőséget képviselő öntvény és ugyanezzel a jellemzővel bír az ajtó és a keret is. A modern kandalló esetében az ajtó nyitásának iránya jobbos és balos kialakítású is lehet, ez adott esetben szabadon megválasztható. Ajánlott a terméket újépítésű házakban elhelyezni, ahol a szagelszívó vagy a páraelszívó készülék egy légtérbe kerül a kandallóbetéttel.

Modern szalonnasütő exkluzív kialakításban

Nem csupán a belsőépítészetben találhatunk letisztult megoldásokat. A kerti események főszereplője lehet egy modern szalonnasütő, aminek egyedisége a kialakításában rejlik. A sütőteret akár 75 cm magasba emelve asztalnak is használhatjuk, amit körbeülhetünk a barátainkkal, családtagjainkkal. Ezáltal egyidejűleg 8 személy készítheti el a aját ételét külön-külön egy öntvény sütőrészen vagy a grillrácson. Ez a modern szalonnasütő kényelmes kialakítással rendelkezik és egyszerűen szétszerelhető.

Utóbbi a raktározásban nyújt jelentős segítséget, hiszen bizonyos időszakok alkalmával háttérbe kerülhet a használata. Az öntvény rostély szerkezet masszív és időtálló, a fából készült asztal lapjai esztétikusan lettek kialakítva. Tartozéka egy nagyméretű, használat közben is gond nélkül üríthető hamuzó, illetve igény szerint kérhető a modern szalonnasütő mellé bogrács és akasztható grilltárcsa. Ezek a plusz kiegészítők tovább fokozzák a kényelem érzetét a közösségi élmények során.