akkus sarokcsiszoló

Modern gépezet az akkus sarokcsiszoló

Az emberek egészen jelentős százaléka szereti egyedül elvégezni a házkörüli teendők nagy részét, ezért jó, ha van kéznél több hatékony szerszám is.

Ezek közül az akkus sarokcsiszoló igazán remek szerkezet, hiszen mind a háztartásban, mind pedig a kisebb ipari munkafolyamatok alkalmával megállja a helyét. Előnyének mondható az akkumulátoros kivitelezés, amivel rendkívül mobilis lesz az eszköz. Könnyedén elvégezhető bármilyen feladat, ami korábban fejtörést okozott.

Hosszú élettartammal bír, így az akkus sarokcsiszoló ár-érték arányban is kitűnő választás. Aki nem kimondottan otthoni felhasználásra keres gépet, annak is van lehetősége több modell közül megtalálni a kedvére való darabot.

Külön hűtéssel van ellátva, ezért nem kell félni a nagyobb terhelés okozta túlmelegedéstől sem. Az akkus sarokcsiszoló lágyindítással rendelkezik, csúszókapcsoló, gumírozott géptest, valamint LED akkutöltöttség jelző teszi még egyszerűbbé a használatát. Az automatikus sebességszabályozás szintén fontos kiegészítő funkciója.