Mit tud a Trotec csavarbehajtó?

Csavarbehajtó
Csavarbehajtó

Egyetlen szakember szerszámos ládájából sem hiányozhat ez a csavarozásra alkalmas, kisméretű, kompakt masina. Mivel a csavarbehajtó kis mérete ellenére igen nagy teljesítményre és hatékonyságra képes, nem is meglepő, hogy a gázszerelők, kőművesek, villany- és vízszerelők is ezt veszik meg. Ezen csavarbehajtó típusnál főszerepet élvez a magas teljesítmény, ezért nagy szerephez jut az optimális, könnyű tartás és az ergonomikus fogás egyaránt.

A Trotec 16 V-os típusú gép a gumírozott könnyű markolatnak és az optimalizált súlypont elosztásnak köszönhetően kellemes és precíz fogást garantál. Ennek hála pedig kiváló munkát biztosít, helyzettől függetlenül. Amikor valakinek 8 órán keresztül kell dolgoznia, akkor nem is csoda, hogy ezek a tulajdonságok rengeteget számítanak.

A csavarbehajtó praktikusságát növeli, hogy ehhez kapható az övakasztó kiegészítő is, amivel a masina mindig kéznél lehet. Ha a munkás létrán dolgozik vagy bármilyen magas helyen, ez a kellék nagyon sokat segíthet. A csavarbehajtó modernségét igazolja, hogy ennél adott a hosszú élettartamú és nagy kapacitású Lítium-ion aksi. Ez nem rendelkezik memóriaeffektussal és gyorsan, alig egy óra alatt feltölthető és újra alkalmazható.

Az akkumulátor töltöttségi állapotát a csavarbehajtó oldalán található színes lámpa mutatja. Ez az eszköz méltán híres még azért is, mert erős csavarozást biztosít és a komolyabb fúrásoknál sem működik lassan és akadozva. Sőt, az optimális kezelési adottságoknak hála ezt sokáig lehet használni. A termék megrendelhető a lpv.hu webshopnál, ahol sok egyéb gép és műszer is beszerezhető.