Miskolc közeli barlangfürdő

Miskolc
Miskolc

Olyan helyszínt szeretne találni az idei nyaraláshoz, ahol egy helyen találja meg a fürdőzési lehetőséget, a természeti kincseket, de programokban és látnivalókban is gazdag a környék? Gondolt már arra, hogy Miskolctapolca és a barlangfürdő mellett teszi le voksát?

A fürdő közvetlen közelében elhelyezkedő szálloda, a Bástya Hotel az év minden időszakában igényesen felszerelt szobákkal és remek étkezési lehetőséggel várja a pihenni vágyókat. Miskolc számos látnivalója közül csak egy a Diósgyőri vár, hiszen azok is megtalálják a számításukat a területen, akik az állatkertek iránt érdeklődnek, de a Hermann Ottó Múzeum a kultúra megszállottjainak is kedvencévé válhat.

Szállodánk egyébként beltéri és kültéri medencékkel, gőzkabinnal, szaunával, élménymasszázsokkal igyekszik a Miskolc környékét felkeresőket kényeztetni. A Miskolc melletti Lillafüred olyan természeti értékekkel és látvánnyal fogadja évről-évre a turistákat, amiért mindenképpen megéri a miskolctapolcai fürdőzés után felkeresni ezt a helyszínt is. Miskolc és környéke egyébként remek túraútvonalakkal, kisvasúttal, hegyvidéki tájjal szolgálja a tökéletes pihenést. Honlapunkra látogatva többet megtudhat Miskolc nevezetességeiről és részletesen megismerheti a Bástya Hotel ajánlatait is. A fürdő csodás kialakítása, a barlangjáratokban való fürdőzés páratlan élményt nyújt a család minden tagja számára. Nyaralást, vagy egy hosszú hétvégét tervezve ne hagyja ki Magyarország egyik legszebb fürdőjét! Foglaljon szállást akár azonnal és szakadjon ki a mindennapi hajtásból egy kis időre!