asztali zászló

Mire jó az asztali zászló?

asztali zászló
Asztali zászló

Zászlóval szeretné feldobni a tárgyalóját, irodáját? Jó döntés, mert az igényes asztali zászló jó benyomást kelt és arra ösztönzi az üzleti partnereket, hogy pozitív képet alakítsanak ki az Ön vállalkozásáról. Sőt, céges ajándékként is kiváló választás. Egy jó asztali zászló magas díszítő értékkel rendelkezik.

Kíváncsi arra, hogy mire használható még ez az apró, mindössze 15×25 cm méretű, kiváló reklámértékkel bíró eszköz? Az asztali zászló elengedhetetlen kellék a tárgyalásokon, promóciós gálákon, kiállításokon. De a sportrendezvények és diplomáciai tárgyalások sem teljesek egy-egy asztalra helyezhető, selyemszatén, aranyszínű rojtokkal díszített, gyönyörű zászló nélkül.

Képzelje el, milyen nagyszerűen mutat majd az Ön íróasztalán a legközelebbi üzleti tárgyaláson! Persze, csak ha kiváló minőségű és precízen varrott példányról van szó. Egy szépen kidolgozott asztali zászló minden helyzetben elegáns és kifinomult választás, legyen akár nemzeti színű vagy céges logóval ellátott. Ezek a zászlók kis méretük és beltéri elhelyezésre alkalmas anyaguk miatt, kizárólag beltéri elhelyezésre ajánlottak.

Mert csak így őrzik meg szépségüket hosszútávon. Selyem szatén alapanyagból készülnek, transzfernyomással. Plusz díszítőelemként arany színű rojtokkal és díszzsinórral. Egy vagy kétoldalas verzióban is elkészítjük Önnek, akár hímezve is. Emlékezetes asztali zászlót készíttetne? Rendelje meg itt!