használt autó átvizsgálás

Mindig kapjon figyelmet a használt autó átvizsgálás!

Ha nem szeretnénk akármibe befektetni, akkor mindenképpen fontos, hogy mielőtt kocsivásárlásra adjuk a fejünket, kikérjük a szakember véleményét. A használt autó átvizsgálás egyértelműen ennek okán született meg, mint szolgáltatás. Sajnos sokan voltak olyan személyek, akik hajlamosak elhallgatni bizonyos hibákat annak okán, hogy így nagyobb összegre tegyenek szert.

Az ügyeskedést ugyanakkor a jól képzett szakik könnyedén lefülelik. A műszeres diagnosztika és a sokéves tapasztalat nyomán nem maradnak feltáratlanul a hibák. A használt autó átvizsgálás rövid időn beül, az általunk megadott helyszínen történik. Az alkalom során mi magunk is jelen lehetünk, de érintkezés nélkül szintén kérhető a szolgáltatás, aminek a végén fényképes dokumentációt kapunk az eredményekről, a fizetés pedig átutalással valósulhat meg.

A használt autó átvizsgálás költségei a teljes vételárnak alig az 1 %-át teszik ki, így egyértelműen megtérülő befektetés, amire megéri támaszkodni. Az autoallapot.hu munkatársai örömmel várják a felkérésünket és nagyobb megrendelés esetén még kedvezménnyel is szolgálnak.