ugrálóvár

Minden zsúr csúcspontja az ugrálóvár

A gyerekek szeretik az édességeket, de a szülinapi torta igazi különlegességet jelent számukra. Nincs ez másképp az ugrálóvár esetében sem. A kicsik mindenféle játszási formát kedvelnek, de egy élénk színű légvárral biztosan a legnagyobb lesz a szórakozás.

Egy saját játszótér pedig olyan jövőkép, aminek a kis tulajdonosok biztosan örülni fognak. Mielőtt azonban ugrálóvárat vásárolnánk, fontos eldönteni, hogy melyiket szeretnénk. A katalógusunk nemcsak részletes leírást, hanem fényképeket is tartalmaz a különböző lehetőségekről. Ez nagyban megkönnyíti a döntést a szülőknek. Bár a felfújható játékterek nem nevezhetőek újdonságnak, mégis egyre népszerűbbek. Melyik gyerek utasítaná vissza a légváron való ugrálás örömét? Már csak azért sem, mert a mai kínálat meglehetősen változatos és kreatív.

Ez már nemcsak egy hely az ugrálásra. A modern ugrálóvárakban a csemeték elmehetnek a hercegnők kastélyába, egy egzotikus dzsungelbe, csodálatos cirkuszba vagy vidám farmra is. A lehetőségek lenyűgözően sokfélék.