Sadolin

Milyen pozitívumokkal rendelkezik a parkettalakk?

parkettalakk
Minőségi parkettalakk

Egy régebbi, kopott parkettáról nem feltétlenül kell lemondani, hiszen a megfelelő lakkal új életet lehet bele lehelni. Sok szakember dönt a Gemini parkettalakk mellett, aminek a temérdek előnyéről egész nap lehetne beszélni. De melyek a legfontosabbak? Miért is választják ezt olyan sokan?

Ott a tény, hogy kimagasló szárazanyag tartalommal rendelkezik, aminek a felvitele a megszokottnál vastagabb, tartósabb réteget eredményez.
A felkenést követően tükörsimára kifeszül. A parkettalakk magas fényű bevonatára nagyfokú kopásállóság, rugalmasság és karakteres keménység jellemző. A sokoldalúságát bizonyítja, hogy nem csupán parkettához, de egyéb beltéri fafelülethez is nyugodtan bevethető. 

Teljesen mindegy, hogy vadonatúj vagy évtizedes felületről van szó, ez a parkettalakk nem fog csalódást okozni. Az egyszerű kezelhetőségét igazolja, hogy nem igényel hígítást, aminek köszönhetően sok időt és energiát spórolhat vele az ember. A felvitelt is többféle módon lehet elvégezni. A szaki használhat ecsetet, de persze nagyobb felületek esetében sokkal jobb választás, ha a parkettalakk hengerrel lesz felkenve.